FOR UNGE : VIL DU GERNE PÅ MEDIESKOLEN?

Du er under 25 år, har ikke gennemført en ungdomsuddannelse, og har ikke umiddelbart forudsætninger for at påbegynde en sådan uddannelse.

Du skal have en målgruppevurdering af din UU-vejleder.

grafisk_2016_Grafisk2

VI HAR PLADS TIL DIG

• Du er kreativ og vild med medier?
  • I tvivl om din fremtid?
  • Lyst til at lære på en ny måde?
  • Klar til nye venskaber?

Så er Medieskolen noget for dig. Her bliver du styrket både personligt, socialt og fagligt. Vi hjælper dig til at blive afklaret, når det drejer sig om fremtidig uddannelse og job.

producer_2016_producer-finish2

DAGLIGDAGEN PÅ MEDIESKOLEN

På Medieskolen får du lov til at prøve tingene selv, fordi vi mener, det er den bedste måde at lære på. Her er ikke traditionel undervisning, vi lærer af hinanden og ved at prøve tingene af, og vi har ingen lektier.

Det daglige arbejde er bygget op omkring konkrete opgaver. Det kan være kundeopgaver, egne projekter eller projekter, du tilrettelægger i samarbejde med din lærer. Undervejs udarbejder du sammen med din lærer og skolens vejleder en detaljeret plan for din tid på Medieskolen.

Du kan vælge mellem syv forskellige værksteder: Film, Foto, Grafisk, Producer, Skilteriet, Skønt og Webdesign.

Du er tilknyttet et bestemt værksted, men du kommer til at arbejde sammen med andre værksteder, mens du går på skolen. Og der vil også være mulighed for ‘værkstedsswop’.

web-2016-11.40.372

2013_14_foerste_dag_jens-taler_lars

IKKE KUN VÆRKSTEDSARBEJDE

Vi lægger vægt på det sociale og prioriterer fælles oplevelser, som styrker sammenholdet på skolen. Vi tager på udstillinger, inviterer oplægsholdere, laver sport sammen og tager på flerdages ture.

Du har mulighed for at komme i praktik i op til 4 uger pr. halvår, du går her. Det er en rigtig god mulighed for at prøve et jobønske af i praksis.

Du får mulighed for at komme på kombinationsforløb på en erhvervsskole. Vi har en fast aftale med K Nord om et forløb i karriereplanlægning og privatøkonomi. Det er muligt at komme på andre erhvervsskoler i stort set alle fag, dog ikke adgangsbegrænsede uddannelser.

Hvis du har brug for det, kan du også forbedre dine kundskaber inden for dansk og matematik – fx få 2-tallet, hvis det er glippet.

medieskolen-hygge-paa-stranden2016-10-27-14-52-43-1

SKOLEYDELSE

Du får skoleydelse, en slags elevløn, mens du går på skolen.

Skoleydelse pr. uge til elever under 25 år Under 18 år 18 år og derover, hjemmeboende 18 år og derover, udeboende
Elever optaget før 1. januar 2017 Kr. 705 Kr. 910 Kr. 1.687
Elever optaget i 2017 Kr. 350 Kr. 350 Kr. 1.250

OPTAGELSE PÅ MEDIESKOLEN LYNGBY