OPTAGELSE PÅ MEDIESKOLEN LYNGBY

Medieskolen optager elever hele året, såfremt vi har plads. Du kan normalt være på skolen i op til et år.

HVEM KAN OPTAGES PÅ MEDIESKOLEN?

Medieskolens målgruppe er unge under 25 år, som ikke har gennemført en ungdomsuddannelse, og som ikke umiddelbart har forudsætninger for at påbegynde en sådan uddannelse.

grafisk_2016__DSC7524

RUNDVISNING

Den almindelige procedure for optagelse på Medieskolen er, at den unge kommer til rundvisning på egen foranledning eller på opfordring fra sin UU-vejleder.

Bestil rundvisning

foto_2016_Kreativitet

DETTE FOREGÅR PÅ EN RUNDVISNING

Rundvisningen stater med at vejlederen fortæller lidt om, hvad det vil sige at gå på Medieskolen. Herefter viser elever skolen frem. Efter fremvisningen taler den unge med vejlederen og værkstedsledere.
Såfremt den unge har en pårørende eller en kontaktperson med vil samtalerne med vejlederen og værkstedslederen foregå med den unge alene.

Til rundvisningen vil den unge få udleveret ”Dette vil vi gerne vide om dig”.
Dette dokument kan også downloades her (pdf)

web-2016-11.40.37

EFTER EN RUNDVISNING

Efterfølgende går den unge hjem og tænker over om han/hun forsat kunne tænke sig at blive optaget på Medieskolen.
Såfremt den unge ønsker at blive optaget, sender den unge en mail med ”Dette vil vi gerne vide om dig” sammen med et vellignende foto og eksamensbeviser for 9./10.klasse til vejlederen (såfremt man har bestået på det tidspunkt).
Først når vejlederen har modtaget dette, ved Medieskolen at den unge er interesseret i en plads.

skilteriet_andrew_skaer_03_kort

LØBENDE OPTAG – HVIS DER ER PLADS

Medieskolen har løbende optag. Når den unge er klar, lærer og vejleder har en plads på det ønskede værksted, og der foreligger en målgruppevurdering fra UU-vejlederen, kan den unge optages. Vejlederen kontakter den unge med besked herom.

2015-08-10 10.06.18

STØRST OPTAG I AUGUST

Specielt omkring sommer oplever Medieskolen ofte, at der er flere interesserede til et værksted, end der er pladser. Vi opretter hold der tilgodeser flest muligt af de unge – også med hensyn til styrke og udfordringer.
På nogle af vores værksteder oplever vi en meget lille udskiftning i løbet af året. Derfor opfordrer vi afviste unge til at søge ind på andre produktionsskoler.

medieskolen-hygge-paa-stranden2016-10-27-14-52-43-1

HVORNÅR ER DER RUNDVISNING?

Der er som udgangspunkt rundvisning hver torsdag kl. 9.15 til ca. kl. 12.00.

Tilmelding er nødvendig og sker ved at kontakte vores vejleder KarenLene enten pr. mail karenlene@medieskolen.dk
eller telefonisk 25 10 33 33.

Til rundvisningen vil den unge dels få en samtale med vejleder, dels med de relevante værkstedsledere.

matematik-undervisning-natascha-soren

KONTAKT MEDIESKOLENS VEJLEDER