TESTIMONIALS FRA GAMLE ELEVER

Efter endt ophold på Medieskolen laver vores tidligere elever en masse forskelligt.

Her kan du læse et par eksempler på hvad gamle elever har fået ud af at gå på Medieskolen og hvad de nu laver.

På Medieskolen lærte jeg mange nye mennesker at kende og blev sikker på, at jeg vil arbejde med film.

I dag går jeg på KUU, Kombineret UngdomsUddannelse, i Frederiksværk under erhvervstemaet ”Kommunikation og medier”. Her arbejder jeg bl.a. på TV Nordsjælland.

Kasper M. H. (Producer)

skilteriet_2016__DSC1127

Jeg blev klar over, hvad jeg skulle lave i fremtiden mens jeg var på Medieskolen.

Lige nu arbejder jeg i Livredningstjenesten i Gribskov – et job, jeg har fået gennem jobcenteret i kommunen.

Til efteråret skal jeg starte på skiltetekniker-uddannelsen.

Stine B. (Grafisk)

_DSC2779

Medieskolen blev springbrættet til at komme på fotouddannelsen på teknisk skole. Jeg fik et stærkt både fagligt og socialt netværk på Medieskolen, som jeg trækker på i dag.

I dag driver jeg min egen fotovirksomhed med succes og har blandt andet kunder som Ekstra Bladet og Gentofte Kommune.

Jesper V. (Foto)

producer_2016_producer-finish2

Hvad fik du ud af at gå på Medieskolen: Jeg prøvede flere værksteder af, og det hjalp mig til at blive afklaret i mit efterfølgende uddannelsesvalg.

Jeg har siden Medieskolen taget grundforløbet som fotograf på teknisk skole, så nu søger jeg elevplads som fotograf, og samtidig arbejder jeg som pædagogmedhjælper.

Oliver S. (Foto)

politisk møde_2015

Som elev på Medieskolen lærer man at overskride nogle grænser, fx når man skal ud på gaden og stikke en mikrofon op i hovedet på folk. Derudover lærte jeg at være sammen med mange forskellige personlighedstyper.

Jeg har arbejdet på en radiostation lige siden Medieskolen. Derudover er jeg i dag portør på et hospital. Jeg ved efter Medieskolen, at jeg gerne vil arbejde med radiomediet.

Nicolaj B. (Producer)

web_2011_2012_Medieskolen_0305

På Medieskolen fandt jeg en masse nye venner, hvor flere af dem er mine bedste venner i dag. Derudover blev jeg fagligt afklaret.

Nu går jeg i gymnasiet.

Frederik B. (Grafisk)

grafisk_2016_Grafisk2

Fantastisk sted, kan klart anbefalede det.

Oscar W. (Skilteriet)

web_2011_2012_Medieskolen_0310

Jeg vil anbefale Medieskolen til alle!  På Medieskolen er der plads til både normale mennesker og de lidt mindre normale :-)

Molly F. ()

producer_2016_IMG_1020

grafisk_2016__DSC7500

På Medieskolen fik jeg et år med ro og tid til at tænke mig om. Jeg vidste ikke, hvad jeg ville, da jeg begyndte på skolen. Det var et dejligt sted med mange forskellige typer, og så fandt jeg min kæreste her, som jeg stadig er sammen med.

Jeg læser i dag på sosu-assistentuddannelsen, og derefter vil jeg videreuddanne mig til sygeplejerske.

Jessica K. (Webdesign)

introdag2014_64

Jeg blev udfordret at skulle stå både bag og foran kameraet mens jeg gik på Medieskolen. Da jeg gik her, ville jeg gerne lave en film om en pige, der blogger – og nu er jeg selv blevet blogger. Derudover havde jeg en vigtig social rolle på skolen og hjalp andre ind i fællesskabet.

Jeg går i dag på KNord EUX, business to business. Jeg er desuden blogger, har ca. 900 læsere og drømmer om at blive selvstændig

Simone D. (Film)

introdag2014_19

Mens jeg gik på Medieskolen lærte jeg noget på alle planer – socialt, fagligt og socialt. Jeg udviklede mig selv og blev mere åben, og det betød, at jeg lærte nye og anderledes mennesker at kende. Derudover fik jeg mange faglige input, som betød, at jeg kom ind på mediegrafiker-uddannelsen efterfølgende.

I dag går jeg på teknisk skole på mediegrafiker-uddannelsen.

Ida S. (Skilteriet)

web_2011_2012_Medieskolen_0339

Jeg fik prøvet mig selv af på Medieskolen og udviklede mig undervejs. Jeg satte mig et mål – jeg ville interviewe Ghita Nørby og Morten Grundwald – og det lykkedes.

Nu læser jeg på VUC, og bagefter vil jeg videreuddanne mig til tjener.

Malik R. (Producer)

2014_rygestop1

Min lærer på Medieskolen fik mig til at åbne mig selv mere, så jeg lærte at være social i mit år på Medieskolen.

Jeg har efter Medieskolen været igennem flere grundforløb, men har haft svært ved at få en læreplads. Nu er jeg i skolepraktik på mediegrafiker-uddannelsen.

Cathrine T. (Foto)

om_skolen_old_gruppe_2011_lille

Jeg blev udfordret socialt og blev bedre til at snakke med andre mens jeg gik på Medieskolen. Derfor fik jeg gode venner og mødte også min kæreste her.

Jeg har efter Medieskolen taget grundforløbet som grafisk tekniker og nu tager jeg HF enkeltfag. På sigt håber jeg at blive sexolog.

Xenia I. (Grafisk)

2013_camp_hilleroed_2013_web_lars_068

Jeg blev mere åben på Medieskolen og udviklede mig personligt, så jeg fik gjort op med tidligere mobning, jeg er blevet udsat for. Jeg lavede blandt andet et selvportræt om dette.

Jeg går i dag på KUU, Kombineret UngdomsUddannelse, Frederiksværk under erhvervstemaet ”Kommunikation og medier”. Her arbejder jeg bl.a. på TV Nordsjælland. Bagefter vil jeg gerne på teknisk skole.

Christine J. (Film)

…. flere på vej :-)