VELKOMMEN TIL FILM

Er der en filmskaber i dig? Har du noget på hjertet? Kan du lide at jonglere med de filmiske virkemidler i arbejdet med fotografering, lyd, redigering og musik?

Hvordan  bygger man en filmfortælling op? Hvad får en scene til at fungere? Er du nysgerrig på sådanne spørgsmål, er du måske en kommende film-elev.

film_old_skinner

VI ARBEJDER MED

• Dokumentarfilm
  • Fiktionsfilm
  • Musikvideo
  • Finalcut

Filmværkstedet fordyber sig i fiktions- og dokumentargenrerne. At skabe film er et samarbejde med mange funktioner. Du kommer til at prøve de forskellige ansvarsområder på et filmhold, fra runner til instruktør. Imens filmen skabes, undersøger vi dens virkemidler. Du vil lære de grundlæggende værktøjer inden for filmproduktion, og du vil lære at håndtere vores udstyr – både kamera, lyd- og lysudstyr  – samt vores redigeringssystem, Final Cut.

ELEVER PÅ FILM

Her kan du se de elever der går eller har gået på Film

film_old_filmvaeerksted

UNDERVISER PÅ FILM

personale_2014_vibe_mogensen_film

Vibe Mogensen er leder på Film

E-mail : vibe@medieskolen.dk

Er du interesseret i at vide mere om Film og Medieskolen Lyngby?

film_old_kamera