VELKOMMEN TIL PRODUCER

Har du lyst til at blive klogere på journalistik i forskellige medier? Vil du være med til at producere radio? Eller være med i hele processen, når en kunde skal have lavet en informationsfilm – fra ideudvikling, tilrettelæggelse til produktion og redigering? Så kan du være en kommende producer-elev.

producer_2016_DSC_0075

DAGLIGDAGEN

Vi arbejder bl.a. med:

• Journalistik
  • Radio
  • Informationsfilm
  • Lyd- og filmredigering

På Producer arbejder du både med radiomediet og journalistisk med filmmediet. Vi laver kundeopgaver som fx en informationsfilm eller en præsentation af en virksomhed. På Medieskolens egen radiostation er du med til at tilrettelægge og afvikle radioudsendelser med nyheder, indslag og musik.

producer_2016__DSC0475

KUNDEOPGAVER

Vi løser forskellige slags kundeopgaver, både for kunder der kommer fra den virkelige verden  og internt på Medieskolen. Opgaverne kan eksempelvis være en informationsfilm om Falcks kurser, en præsentationsfilm af et nyt produkt eller et interview på pressemødet for X-Factor, som kan sendes i vores lokalradio, Bazooka FM.

Her kan du se eksempler på kundejob, vi har løst:

KOMMER SNART

producer_2016_producer-finish2

UNDERVISER PÅ PRODUCER

personale_old_benny_hansen

Medieskolens producerværksted ledes af
Benny Hansen

E-mail : benny@medieskolen.dk

producer_2016_IMG_1020

ELEVER DER GÅR ELLER HAR GÅET PÅ PRODUCER

Her kan du se de elever der går eller har gået på Producer

Er du interesseret i at vide mere om Producer og Medieskolen Lyngby?

producer_2016_DSC_0092