VELKOMMEN TIL SKILTERIET

Nyder du at arbejde praktisk med dine hænder og samtidig være kreativ? Kan du lide design? Holder du af at se det fysiske resultat af dit arbejde? Så skal du vælge Skilteriet.

DAGLIGDAGEN PÅ SKILTERIET

På Skilteriet arbejder vi bl.a. med:

• Folier
  • Tryk på forskellige materialer
  • Illustrator
  • Photoshop

På Skilteriet kan du lære at designe, printe, skære og montere folier, posters, klistermærker, krus, Iphonecovers, tekstiltryk, bannere og en masse andet. Du vil få mulighed for at se dine kreative ideer komme til live, fx som dekoration eller som en del af en virksomheds markedsføring. Igennem praktisk arbejde lærer du forskellige programmer at kende som Photoshop og Illustrator.

skilteriet_2016__MG_3665

Vi løser mange forskellige slags kundeopgaver, både for kunder der kommer fra den virkelige verden  og internt på Medieskolen. Det kan være alt fra virksomheders logoer, der skal trykkes på forskellige materialer til foliebeklædning af en bil.

KUNDEPRODUKTIONER

Her kan du se eksempler på kundejob, vi har løst:

KOMMER SNART!

skilteriet_2016__DSC1127

ELEVER PÅ SKILTERIET

Se elever der går eller har gået på Skilteriet

UNDERVISER PÅ SKILTERIET

personale_2014_linda_jørgensen_skilt

Linda Jørgensen leder Medieskolens Skilteri-værksted

Email : linda@medieskolen.dk

Vil du vide vide mere om Skilteriet og Medieskolen Lyngby?

skilteriet_2016__DSC1081

skilteriet_2016__DSC0944