VELKOMMEN TIL SKØNT

Drømmer du om en uddannelse eller et job inden for Wellness og Service? Kan du lide at arbejde med mennesker og deres velbefindende? Er du interesseret i stil og design samt kosmetiske produkter?

Hvordan er det at stå i klinik/forretning og have med rigtige kunder at gøre? Har du lyst til at afprøve de forskellige tekniker inden for kosmetiker- og frisørfaget, så er Skønt noget for dig.

_DSC2779

VI ARBEJDER MED

Vi arbejder bl.a. med:

• manicure
  • pedicure
  • ansigtsbehandlinger
  • kropsbehandlinger
  • styling af hår
  • makeup og teatermakeup

ost

DAGLIGDAGEN PÅ SKØNT

Du kommer til at have tæt kontakt med mennesker, og hjælpe dem med deres stil og udseende.

Du får et grundigt teoretisk kendskab til hud, hår og negle. Du får forståelse for betydningen af kundepleje, etik, hygiejne, personlig stil og image. Samtidig får du masser af muligheder for at afprøve teorien og dine færdigheder i praksis ved at give forskellige behandlinger på modeller, og senere hen rigtige kunder.
I vores hudplejeklinik lærer du manicure, påsætning af kunstige negle, schellak, pedicure, voksbehandlinger, samt farvning af vipper og bryn.
Du får kendskab til ansigtsformer, kropsmassage med kalabas og hotstone.

ELEVER PÅ SKØNT

Her kan du se elever der går eller har gået på Skønt

ryg

UNDERVISER PÅ SKØNT

Jeanette Smith Johansen er pr. 1.8. 2017 ansat som leder af værkstedet Skønt

E-mail: jeanette@medieskolen.dk

medieskolen-sund-og-skoen-to-piger__DSC2755

Er du interesseret i at vide mere om Skønt og Medieskolen Lyngby?

medieskolen-sund-og-skoen-ben_DSC2800